© Vijf

Opnames 'Temptation Island' achter de rug: "Het stonk daar naar testosteron"

Met de opnames van 'Temptation Island' achter de rug, is het aftellen naar de uitzending van het nieuwe seizoen in het voorjaar op Vijf. Presentatrice Annelien Coorevits (29) en zus Stephanie (31), die meeging naar Thailand als psychologe, waren onder de indruk: “Het was alsof we rondliepen in een zoo.”

djr,bpr

“Megahaantjes”, zo omschrijft Stephanie een groot deel van de verleiders. “Dat stonk daar naar testosteron. Ik had nog nooit zo’n alfamannetjes gezien. Het was alsof ik in een zoo rondliep. En er zat sowieso geen enkel type man tussen dat ons interesseert.”

En dan nog. Want zelf deel­nemen is voor geen van beiden een optie. “Zelfs niet moest ik nog achttien zijn. We zijn eigenlijk nooit actieve versierders geweest. Meer kat-uit-de-boom-types. Laat ze maar komen, wij gaan zelf niets doen”, zegt Stephanie. Annelien: “En je moet de kat ook niet bij de melk zetten.” (lacht)

De zussen benadrukken voorts – het tegendeel had verbaasd – dat de opnames op geen enkel moment zijn gemanipuleerd. “De kandidaten doen effectief alles wat je op tv ziet. Wij bieden hen enkel drank aan.”