Duizenden mensen bezoeken Mechelse wintermarkt

Print

Foto: Sven Van Haezendonck

Mechelen - Het vernieuwde concept van de Mechelse winter slaat aan. Duizenden mensen hebben dit weekend de wintermarkt in de omgeving van de Vismarkt en de Haverwerf al bezocht, en ook vandaag kan je er nog terecht van 11 tot 20u.

De kerstchalets van Mechelse verenigingen of van handelaars met originele en handgemaakte producten staan dit jaar opgesteld op de Vismarkt, op de Haverwerf en in de Van Beethovenstraat. Op het podium ervaren veel bezoekers de optredens als een kerstfestival, met zaterdagavond onder meer een verrassingsact van Bart Peeters tijdens het optreden van Patrick Riguelle en De Laatste Showband.

Op het podium kan je vandaag nog de kleine stadsartiest Yannis (16u20) en Bandits (17u) aan het werk zien. Op de Speelgoedmarkt in Lamot kan je van 11 tot 16u oud speelgoed kopen aan een klein prijsje. De opbrengst gaat naar het goede doel. 

In Winterbar Mirage op het binnenplein van het stadhuis vindt deze namiddag vanaf 16u de allereerste Motown Afternoon plaats, met een optredens van Dunja & full band. Tickets kosten 10 euro. Vergeet zeker ook niet langs te lopen langs de levende kerststal van de buurtwerking Groot Begijnhof op het plein van brouwerij Het Anker. Daar ben je vandaag nog welkom van 15 tot 19u. 

www.mechelenhoudtjewarm.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio