Avant-première 'Safety First'-film loopt niet helemaal van leien dakje

Print
‘Safety First – The Movie’ is donderdagavond in avant-première gegaan in Kinepolis Antwerpen. Op de rode loper was ook de cast en crew van de film aanwezig. “Ik heb er zin in, ik verwacht een feest”, zei regisseur Tim Van Aelst voor aanvang van de voorstelling. De aankomst van de personages aan het bioscoopcomplex verliep echter niet helemaal zoals gepland.

De bedenker van de televisiereeks leek vooraf vrij ontspannen, maar gaf grif toe dat de zenuwen nog wel konden gaan opspelen. Maar een feest wordt het alleszins hoe de commentaren nadien ook gaan zijn. “Het is op zich al straf dat we het gehaald hebben ondanks de hersenvliesontsteking van Ruth Beeckmans.”

Bekijk het interview van ATV:

 

 

Ster

Het hele gebeuren werd opgeluisterd door de plaatjes van het geschifte Antwerpse DJ-duo Discobaar A Moeder. De aankomst verliep niet helemaal van een leien dakje (zie video boven).  Eens binnen in het cinemacomplex kregen cast en crew een eigen ster in ontvangst. Die krijgt een plaatsje in de Walk of Fame.

Erik Van Looy

Ook aanwezig en eveneens vol verwachtingen was filmmaker Erik Van Looy. "Het is een fantatische reeks, met fantastische acteurs en personages. laat die los op iets en het wordt sowieso grappig."

Bekijk het interview:

 

‘Safety First - The Movie’ zal vanaf 16 december te zien zijn in de bioscopen. Dan kan ook het grote publiek komen kijken naar de avonturen van Luc, Dirk, Ingrid en de Smos.

 

Nu in het nieuws