Bewolkt met nog geregeld zon

Foto: BELGA

Bewolkt met nog geregeld zon

Print

Het blijft donderdagmiddag droog met wolkenvelden maar vooral over het oosten en zuiden ook geregeld zon. Er waait een matige, aan zee een krachtige wind uit zuid tot zuidwest. Het is wel iets frisser: maximum 3 graden in de Ardennen en 5 tot 8 graden elders.

Donderdagavond en -nacht neemt de bewolking toe en na middernacht volgt er ook regen. Ten zuiden van Samber en Maas blijft het echter nog tot de ochtend droog. De minima schommelen rond het vriespunt ten zuiden van Samber en Maas en 3 tot 6 graden in de andere regio’s.

Vrijdag is er overal veel bewolking en er zijn perioden met regen. Er staat een matige, aan zee een krachtige zuidwestenwind, bij maximum 5 graden in de Ardennen en 7 tot 10 graden in de andere streken.

Zaterdag is het wisselend tot zwaarbewolkt met plaatselijk wat regen. Zondag en maandag blijft het meestal droog maar overwegend bewolkt. De middagtemperatuur schommelt rond 9 graden.

Dinsdag kan het enige tijd regenen. In de tweede helft van de week wordt het wat minder zacht maar er valt dan in het algemeen weinig neerslag.

(belga)

.

Nu in het nieuws