© pn

Tegenslag voor Gwyneth Paltrow

De eindejaarsperiode verloopt niet zonder problemen voor de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow. Afgelopen zaterdag is er ingebroken in haar New Yorkse pop-upshop Goop Mrkt. De drie verdachten zijn momenteel nog niet gevat. Dat meldt entertainmentblad People.

vwh

Minder dan twee weken nadat de blonde filmster de winkel in The Big Apple opende, werd er ingebroken. Drie overvallers hebben in de zaak, die dezelfde naam heeft als haar webshop, voor meer dan 173.000 dollar (omgerekend zo’n 159.000 euro) buit gemaakt. Dat bevestigt de politie aan het tijdschrift. Om welke items het precies gaat is vooralsnog onduidelijk. Het is wel zeker dat de 43-jarige Paltrow in haar winkel dure items verkoopt zoals een lederen jasje ter waarde van 10.000 euro.

“Zaterdagnamiddag, op het drukste moment van de dag, was er een incident dat we aan de politie hebben gemeld”, zegt een woordvoerder van de winkel in een formele mededeling. “De klanten en het personeel waren dankzij de politie snel in veiligheid”, staat er. De tijdelijke winkel blijft tijdens de zoektocht naar de dieven en mits de juiste veiligheidsmaatregelen open tot en met 24 december. Paltrow heeft ook nog winkels in Dallas, Chicago en Los Angeles.

NIET TE MISSEN