© joris herregods

Ugly X-mas Shop verkoopt twee weekends design

Speciaal voor de eindejaarsperiode opent Ugly van Vastgoed Gillis de pop-up Ugly X-mas Shop, waar designmeubels en accessoires te koop worden aangeboden.

rvre

Onder het motto ‘van elk pand kun je iets moois maken’, gaan de mensen van Ugly al twee jaar op zoek naar huizen en appartementen die te koop staan om ze een make-over te geven. “Nieuwe meubels en wat accessoires kunnen een pand meteen veel aantrekkelijker maken”, weet oprichter Philippe Gillis. “Onze stilist schuimt designbeurzen en tweedehandszaken af op zoek naar spullen om een interieur aantrekkelijker te maken.”

“Onze huisfotografen nemen sfeervolle foto’s en de copywriters schrijven wervende teksten over de panden. We presenteren het resultaat dan alsof het in een internetmagazine zou staan. In het verleden hebben we op die manier al panden binnen een maand tijd kunnen verkopen die al jarenlang op de markt stonden.”

Woordspeling

Ugly is een concept van vastgoedmakelaar Gillis. “We heten Ugly omdat het een leuke woordspeling is en de G van Gillis erin zit. We willen natuurlijk net dat mensen onze panden mooi vinden. Ook door onze naamsbekendheid voelen we vertrouwen in wat we doen. Op sociale media kregen we meer en meer vragen over onze manier van werken. Zo kwamen we op het idee om de meubels en accessoires die we op onze zoektochten vinden voor één keer te verkopen.”

Van 11 tot 13 december en op 19 en 20 december opent Ugly de Ugly X-mas Shop in de Kasteelpleinstraat.

“Naast interieurartikelen bieden we ook een platform voor Antwerpse ontwerpers in de pop-upshop. We verkopen onder meer kunstwerken van Antwerps acteur Axel Daeseleire, scheerproducten van Scheerstudio.be en kunstfotografie van onze drie huisfotografen”, zegt Philippe Gillis.

Ugly X-mas Shop, Kasteelpleinstraat 14, Antwerpen. www.ugly.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio