Ryan Gosling beschrijft zijn ideale vrouw

De Canadese acteur Ryan Gosling vraagt niet veel in de liefde. Een vrouw moet volgens hem maar aan één vereiste voldoen: Eva Mendes zijn. Gelukkig voor hem is hij al jaren samen met de actrice.

vwh

In een interview met Hello! Canada liet de acteur zich van zijn tederste kant zien en omschrijft hij hoe gelukkig hij zich voelt in zijn relatie. “Ik ben zeker dat ik bij de persoon ben bij wie ik pas. Een vrouw moet maar aan één vereiste voldoen: Eva Mendes zijn. Iets anders zoek ik niet”, zegt hij.

De ‘Notebook’-acteur is ook openhartig over de komende feestperiode en het vaderschap dat hem makkelijk afgaat. “Het vaderschap is geen exacte wetenschap”, zegt hij. Naar eigen zeggen kijkt hij ernaar uit om Kerstmis en Nieuwjaar te vieren met zijn gezin. Hij kijkt vooral uit naar de reactie van hun vijftien maanden oude dochter Esmeralda. “Het zal de eerste keer zijn dat ze beseft dat het feest is. Dat is spannend”, klinkt het.

De 35-jarige Gosling en zijn zes jaar oudere vriendin Mendes leerden elkaar in 2012 kennen op de set van ‘The Place Beyond the Pines’. Ze verwelkomden hun eerste kindje in september 2014 en wisten de zwangerschap tot op het einde geheim te houden voor de pers.

NIET TE MISSEN