© rr

Zangeres Sandrine duikt in bed met Louis Talpe

Het is al enige tijd stil rond zangeres Sandrine Van Handenhoven (31), die in 2004 bekend werd door de talentenshow ‘Idool’. Maar dat is nu voorbij, want ze heeft haar eerste filmrol te pakken. En wat voor een: in ‘Wat Mannen Willen’ duikt ze in bed met acteur Louis Talpe.

nadb

Sandrine kreeg haar allereerste filmrol in het regiedebuut van Filip Peeters, ‘Wat Mannen Willen’. “Toen Filip me vroeg, heb ik direct ‘ja’ gezegd”, zegt Sandrine in Dag Allemaal.

Jaloers

De zangeres was gelukkig niet echt zenuwachtig op haar eerste draaidag. “Plankenkoorts, ik heb daar vroeger zeer veel last van gehad... Een volle zaal mensen die speciaal voor mij kwamen, dat maakte me zo zenuwachtig dat ik er migraine van kreeg! Gelukkig ben ik daar al lang van af. Trouwens, als ik nerveus ben, word ik verlegen en dat kán niet als je moet acteren.”

En al helemaal niet als je in de film in bed moet duiken met acteur Louis Talpe. “Het was wennen, want ja, dat is toch heel intiem allemaal”, klinkt het. “Ik had Louis nog nooit ontmoet. Maar hij heeft mij ontzettend goed op mijn gemak gesteld. Louis is een enorm lieve, toffe gast. En knap, ja. Veel vrouwen zijn nu vast jaloers op mij.”

Bekijk hier de officiële trailer van 'Wat Mannen Willen':