voetbal4de klasse C - Steven Van den VreedeKFC Turnhout

“Ik heb mijn snelheid gebruikt”

KFC Turnhout had drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Zondag maakte het komaf met dat dipje door met 0-3 te zegevieren op het veld van Wellen. Met dank aan Steven Van den Vreede, die twee keer scoorde.

bdh

“Ik stond al vier (het waren er zelfs vijf, red.) wedstrijden droog. Deze doelpunten kwamen dus op het ideale moment. Bovendien was ik ook belangrijk voor de ploeg en dat was ik de voorbije wedstrijden niet”, ging Van den Vreede de kritiek niet uit de weg.

“Waarom het even niet meer lukte? De aanpassing van het kunstgrasveld op de Leemshoeve naar het gewone grasveld in het Stadsparkstadion speelde ongetwijfeld een rol. In de laatste thuiswedstrijden kon ik mijn snelheid weinig of niet gebruiken. Tegen Wellen heb ik dat wapen opnieuw gebruikt. Ik zit ondertussen aan elf doelpunten, meer dan ik had verwacht. Ik speelde vorig seizoen in derde provinciale en wist niet welk niveau ik zou halen.”

Hoogstraten zou geïnteresseerd zijn. “Daar weet ik niets van. Maar ik neem aan dat ik met mijn doelpunten in de kijker loop. Ik heb het naar mijn zin bij Turnhout, maar wil sportief vooruit.”

Meer sportnieuws