© WeRomantique.com

Cliché: Is dit écht hoe singles zich voelen?

Het verschil tussen single zijn en deel van een koppeltje uitmaken is klein, maar ook kleine dingen zijn voelbaar. Zo vond de Franse site WeRomantique.com.

mige

En dus maakten ze een vergelijking: hoe je je leven doorbrengt als single versus hoe je je leven als koppel organiseert. Het lijkt allemaal erg leuk opgevat, en de foto wordt dan ook massaal gedeeld op sociale netwerksites. Maar eerlijk: is dit echt hoe singles zich gedragen of een zoveelste clichèbeeld dat bevestigd wordt door een niet-zo-grappige cartoonist? Oordeel vooral zelf.

Enkele voorbeelden: Als single eet je Mc Donalds, als koppel ‘gesofistikeerd’ voedsel zoals sushi. Als single vlieg je in de drank, wat dat drankje ook mag zijn, terwijl je als koppel voor een heerlijk wijntje kiest en dat niet helemaal opdrinkt.

Als single is het slecht nieuws als het wc-papier op is, terwijl dat bij een koppel de ‘periode van de vrouw haar maand’ is. En zonder twijfel de ‘leukste’: als single bestaat je ontbijt uit een aspirine met water, terwijl je als koppel geniet van een uitgebreid ontbijtje met alles erop en eraan.