Divani pakt uit met winterfeestje The Living

Print
Antwerpen - Iedere derde zondag van de maand vindt het gloednieuwe partyconcept The Living plaats in de Antwerpse meubelzaak Divani. Op de openingsavond waren zo'n kleine 400 gasten aanwezig.

"Ik dacht dat we door de terreurdreigingen minder aanwezigen zouden tellen", vertelt eigenaar van Divani: David Van Loo. "Maar ik had het grondig mis." Vanavond zakten zo'n kleine 400 vipgasten af naar zijn meubelzaak om er te genieten van een stijlvol feestje. Er waren live optredens en Véronique De Kock liet er de nieuwe collecties zien die te koop zijn in haar modezaak 1995 by Véronique De Kock."Beleving staat centraal. Als zaak kan je daar echt meerwaarde mee creëren", aldus David. "The Living is een mooie aanvulling op ons zomerconcept The Lounge, waar we ook gebruik maken van ons mooi buitenterras."

Divani ging voor de organisatie in zee met Roel Van Hemert, profvoetballer en ook evenementsverantwoordelijke van Mojo. "Het is de bedoeling dat we via mond-tot-mondreclame mensen krijgen naar onze evenementen. Het is wel alleen op uitnodiging", vertelt hij. "We willen bovendien niet telkens hetzelfde brengen. Volgende editie is op 20 december. Ik denk al aan goochelaars en vuurspuwers, maar we zien wel. Het mag gewoonweg niet te routineus worden."

Onder andere Olga en Harry van The Sky is The Limit waren aanwezig, samen met ander glamoureus en bekend volk.
The Living wordt nog tot en met maart georganiseerd.

 

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio