Johnny Depp wist al lang dat dochter (16) ‘niet 100 procent hetero’ is

Foto: PN

Celebs

Johnny Depp wist al lang dat dochter (16) ‘niet 100 procent hetero’ is

Print

Lang voor dochter Lily-Rose (16) afgelopen zomer uit de kast kwam met haar – naar eigen zeggen – ambigue seksuele geaardheid (zelf noemde ze het ‘sexually fluid’) was Johnny Depp (52) al op de hoogte van zijn dochters relationele voorkeuren. “Ze heeft duizenden volgers op sociale media en die vielen allemaal uit de lucht. Ik niet. Ik wist het al, omdat ze me alles vertelt.”

Depp, die heel trots in The Daily Mail vertelt hoe close hij is met zijn zestienjarige dochter (hij noemt haar “een van de slimste mensen die ik ooit ontmoette”), uitte toch ook een paar bezorgdheden over het carrièrepad van Lily-Rose. De mooie dochter van Depp en zijn ex-vriendin Vanessa Paradis werd in juli gekozen tot het nieuwe gezicht voor de brillenlijn van Chanel en zette ondertussen ook de eerste stappen richting een acteercarrière. Niet bepaald wat vader Depp voor Lily-Rose in gedachten had, bekent hij: “Het was nooit mijn droom om haar actrice te zien worden, maar ze doet het graag en ze heeft er het talent voor. Het is haar passie. Al zal ik natuurlijk altijd bezorgd om haar blijven, dat is een 'vader-dochter-ding'."

Toen Lily-Rose in augustus via Instagram aankondigde dat ze niet voor honderd procent hetero is, kon ze op de steun van haar vader rekenen. “Ze is niet bang om om het even wat tegen me te zeggen. We zijn super close en ik ben heel erg trots op onze relatie. Wat ze ook doet, ik zal haar altijd bijstaan met advies. Kinderen maken nu eenmaal hun eigen beslissingen en het enige dat je als ouder kunt doen, is hen steunen. Dat is dan ook precies wat ik doe.”

 

 

@karllagerfeld the man himself!!!! So proud and honored to know you!

Une photo publiée par Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) le

NIET TE MISSEN