Dessel Sport houdt nu ook Roeselare in bedwang

Nicolas Rommens van Dessel Sport hier in actie tegen Virton. Hij zorgde in Roeselare voor de gelijkmaker. Foto: SMB

KSV Roeselare – Dessel Sport 1-1

Dessel Sport houdt nu ook Roeselare in bedwang

Print
Het blijft gezwind lopen voor Dessel, want het verloor nog niet sinds de trainerswissel en kan terugblikken op een fraaie 15 op 21. Tegen profclub Roeselare werd een vroege achterstand nog ongedaan gemaakt waardoor Dessel alweer een mooi punt wegkaapte en zo richting middenmoot mag blijven kijken.

Trainer Van Acker voerde noodgedwongen één wijziging door want Dreesen kon na een knieletsel, opgelopen op vrijdagavond tijdens de training, niet aantreden. Daardoor kwam Wouter Vosters terug in actie. Dessel keek dus al vroeg tegen een achterstand aan want Davy Brouwers (ex-Lommel) versloeg al na twee minuten doelman Kustermans.

Dessel was even van de kook en moest aanvankelijk het overwicht aan de thuisploeg laten. Maar gaandeweg kwam Dessel in de gevarenzone postvatten. Zo plaatste Jaeken de bal in het zijnet en kwam Wolke Janssens tot tweemaal toe dicht bij de gelijkmaker.

Gelijkmaker

Na rust gingen de Kempenaren naarstig op zoek naar de gelijkmaker. Breugelmans stuitte eerst nog op de plaatselijke doelman, maar Rommens klaarde even later wel de klus nadat hij een zee van vrijheid kreeg.

Dessel putte moed na de gelijkmaker en zorgde voor het meeste gevaar. Zo mikte Kevin Janssens juist naast. Aan de overzijde kende Roeselare pech met een poging op de kruising. De stand veranderde niet meer, zodat Dessel opnieuw een belangrijk puntje meebracht. 

Doelpunten: 2' Brouwers (1-0), 57' Rommens (1-1)

Meer voetbalnieuws