'True Blood'-actrice pareert negatieve commentaar op rode loper

Anna Paquin met haar echtgenoot Stephen Moyer. Foto: Photonews

Celebs

'True Blood'-actrice pareert negatieve commentaar op rode loper

Print
Toen Anna Paquin, beter bekend als Sookie uit 'True Blood', op de rode loper verscheen voor de première van de nieuwe film 'The Good Dinosaur' werd op social media meteen lelijk uitgehaald naar de actrice. Omdat ze een losse jurk droeg, suggereerden enkele mensen meteen dat ze wel zwanger moest zijn, anderen lieten zich dan weer negatief uit over de jurk zelf. De ster reageerde zelf gevat op die commentaren op Twitter.

Terwijl de première van de film meestal een feestelijk gebeuren is, heeft Anna Paquin toch niet veel pret beleefd op de rode loper van de nieuwe Pixar-film 'The Good Dinosaur' waarin ze een van de stemmen vertolkt. De 33-jarige actrice droeg een zwarte jurk met een retrolook en daarop bloemen en vlinders geborduurd. Omdat de jurk wat breder valt naar beneden toe, barstten op social media al snel speculaties uit dat Paquin wel eens zwanger zou kunnen zijn. Anderen vonden haar look maar niets en lieten dat in gemene tweets dan ook weten aan de actrice.

Anna Paquin reageerde dan maar zelf op Twitter en zei dat het niet was omdat ze geen aansluitende jurk droeg dat het betekent ze zwanger is en dat het ook niet de bedoeling is dat mensen haar daardoor dik noemen. Nadien stuurde ze nog een tweede bericht de wereld in : "Beste moeder natuur, mensen die zich dapper achter hun computer verschuilen om mensen te bekritiseren, hebben me laten weten dat bleke huid en donker haar gelijk staan aan oud, lelijk en hard."

 

 

NIET TE MISSEN