© photopress.be

© PHOTOPRESS.BE

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Sven Nys heeft een nieuw lief: “Het maakt me gelukkig”

Het gaat weer goed met Sven Nys: in de cross maar ook ernaast en wellicht is dat eerste (mee) het gevolg van het tweede. Nys heeft immers een nieuwe vriendin: “Het maakt me gelukkig”, bevestigt hij in Het Laatste Nieuws.

vml

In de zomer van 2014 gingen Sven Nys en Isabelle Nijs na twaalf jaar huwelijk uit elkaar. Vorig seizoen ging mede door familiale problemen deels de mist in voor Nys maar in zijn laatste seizoen fietst hij weer opvallend gretig en gelukkig rond. Wellicht omdat hij weer stabiliteit vond naast de fiets met zijn nieuwe vriendin Ann Van den Eynde. Ann is een 36-jarige schoonheidsspecialiste uit Baal, die tot voor kort samen was met de neef van Sven Nys.

“Ik wil het niet langer geheim houden”, bevestigt Nys in Het Laatste Nieuws. “Ik zit inderdaad in een nieuwe relatie. Ann en ik kennen elkaar al lang vanuit een gezamenlijke vriendenkring maar de relatie is nog vrij pril. We hebben besloten er samen volledig voor te gaan, het maakt me gelukkig. Verder wil ik er niets over kwijt, omdat ik mijn privéleven nu eindelijk eens écht privé zou willen houden.”

Ann Van den Eynde heeft een zoontje met Gardy Artoos, de neef van Sven Nys. Sven Nys heeft met Thibau al een zoon uit zijn huwelijk met Isabelle Nijs.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio