Buddha to Buddha opent winkel in Antwerpen

Sieraden van topdeejays vinden weg naar Antwerpen

Print
Antwerpen - Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, George Michael en Fergie van de Black Eyed Peas zijn al fan. De zilveren en lederen sieraden van Buddha to Buddha weten de wereld te bekoren en nu ook Antwerpen, waar het merk vorige week haar allereerste winkel opende.

“In Nederland is Buddha to Buddha hip. Het merk wil nu ook doorbreken in het ietwat meer conservatieve België.” Aan de lijn hebben we Hans Van den Bergh van the Master Agency. Hij distribueert Buddha to Buddha in de Benelux. “Antwerpen heeft veel potentieel én het is een echte wereldstad aan het worden, waarin veel ruimte is voor mode”. 

Ooit begonnen als juwelenmerk voor mannen, wordt Buddha to Buddha nu ook verkocht aan een schare vrouwelijke fans . De stijl wordt beschreven als ‘tijdloos en een tikkeltje stoer’. De items worden met de hand gemaakt door Balinese zilversmeden die gemiddeld zo’n halve tot volledige dag aan een juweel bezig zijn. 

Deejays
Ondertussen worden de sieraden ijverig gedragen door bekende namen zoals Hardwell en Roger Sanchez. Ook is er interesse van de nummer-1-deejays van de wereld: Dimitri Vegas & Like Mike. “We merken dat het label ontzettend gewild is in de dance scene. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, want de deejays van nu zijn de rocksterren van vroeger. Ondertussen zijn er ook gesprekken lopende met de organisatie van Tomorrowland om voor hen een beperkte editie te maken."

De winkel in Antwerpen is 90m² groot. Naast de uitgebreide collectie aan sieraden, waaronder een gouden meesterwerk van 25.000 euro, kan u er tevens terecht voor de horloges van het merk en is er aandacht voor kunst.  De juwelen starten aan de prijs van 99 euro.

Info: Buddha to Buddha, Kloosterstraat 78, 2000 Antwerpen, http://www.buddhatobuddha.com

Lees het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Stad

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio