Eén dag schorsing en boete voor Antwerpcoach David Gevaert

Foto: WAS

Eén dag schorsing en boete voor Antwerpcoach David Gevaert

Print
Antwerptrainer David Gevaert, die zaterdag tegen Cercle Brugge laat in de tweede helft door scheidsrechter Lawrence Visser naar de tribune werd verwezen, heeft een dag schorsing en een geldboete gekregen.

Club en coach aanvaardden het voorstel tot minnelijke schikking, wat betekent dat Gevaert zaterdag in Roeselare, waar de Great Old speelt tegen Koksijde, de wedstrijd vanop de tribune zal moeten volgen. Voor die wedstrijd werd de combiregeling trouwens niet opgelegd, en de Antwerpaanhang kreeg bovendien 2.400 tickets toegeschoven. Tickets kosten 16 euro. Kaartjes voor kinderen zijn enkel aan het stadion Schiervelde te koop. Er zijn enkel staanplaatsen beschikbaar.

De Antwerpkern had maandag vrij en werkte dinsdag weer twee trainingen af. Eerst een veldtraining op de Bosuil, na de middag de tegenwoordig stilaan wekelijkse bokstraining in de boksclub. Anthony Di Lallo (rug) trainde niet mee. Grégory Dufer (achillespees) werkte een deel van de training af en ging nadien individueel verder. Jannes Vansteenkiste revalideert uiteraard gewoon verder. Omolo en N'Diaye zijn weer weg voor interlandverplichtingen. De twee verdedigende middenvelders spelen met respectievelijk Kenia (heen en terug tegen de Kaapverdische Eilanden) en Mali (tegen Botswana).

Daeseleire, Biset en Dom waren dinsdagavond te gast op de Antwerpse Boekenbeurs, waar het trio de boeken '90 jaar Bosuil' en 'de Hel van Deunre-Noord' kwamen signeren. Voor de bekerwedstrijd op het veld van Westerlo op 2 december krijgt Antwerp maar liefst 2.782 tickets. De voorverkoop start op dinsdag 17 november. Ook dan zal de combiregeling niet gelden.
 

Meer voetbalnieuws