Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het Clubhart van Ranst?

Sporthal Het Loo is de grootste sporthal in de gemeente Foto: SL

Wie wordt het Clubhart van Ranst?

Print
Ranst - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub.

Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

 

In Ranst zijn er op dit moment 4 genomineerden. Het gaat onder andere om Carine Van Dyck van Bravoc volleybalclub. Ze is de enthousiasmemeester en zorgt voor de sponsoring.

Luc D’Hooge zorgt bij Orka tafeltennisclub in Oelegem voor zowat alles. Hij opent en sluit als zaalverantwoordelijke de deuren. Hij is er altijd en het echte manusje van alles.

Bij de OAR roeiclub wordt Winther Degrauwe naar voren geschoven. Hij wordt bestempeld als toptrainer en verzorgt de roei-initiatie in scholen en bij de junioren.

Laatste op de lijst is Jeannine De Moor. Ze is de vitality coach van Move4results. Ze motiveert en helpt de levensstijl te verbeteren.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart