Winter lijkt nog steeds verre toekomst

Foto: DBA

Winter lijkt nog steeds verre toekomst

Print

Het blijft dinsdagmiddag droog over het zuiden van het land met af en toe wat zon. Elders is het bewolkt en over het noorden valt soms wat lichte regen. Er waait een matige tot vrij krachtige, aan zee een krachtige zuidwestenwind. De temperaturen stijgen tot 11 graden in de Ardennen en ongeveer 15 graden elders.

‘s Avonds valt er over het noorden nog wat regen, in de loop van de nacht blijft het vrijwel overal droog maar bewolkt. De minima bedragen 6 graden op de Hoge Venen en 8 tot 12 graden in de andere regio’s.

Woensdag is het grijs, maar overwegend droog. Er staat een matige, aan zee een vrij krachtige wind uit zuid tot zuidwest. Het kwik stijgt tot 10 graden in Hoog-België en zowat 14 graden in de andere streken.

Donderdag verloopt droog met af en toe wat zon bij ongeveer 15 graden. Vrijdag komt er wat meer wind te staan en er valt ook af en toe regen. Zaterdag blijft het tot de avond droog, zondag en begin volgende week wordt het bewolkt met van tijd tot tijd regen. Het kwik schommelt overdag nog rond een vrij zachte 13 graden.

.

Nu in het nieuws