Jong Berchem blijft steken op gelijkspel

Foto: Jeugdopleiding Berchem Sport

Jong Berchem blijft steken op gelijkspel

Print
Jong Berchem is er niet in geslaagd zijn uitstekende thuisreputatie voort te zetten. Tegen Rupel Boom kwamen de jongens van trainer Ivan Bernaerts niet verder dan 1-1.

Heel wat spelers van de A-kern mochten wedstrijdritme opdoen. En er was ook het korte wederoptreden van Romeo Van Dessel, die al in de eerste helft de grootste kans door de bezoekende doelman in hoekschop zag geduwd.

Dan toonden de Boomkes zich efficiënter. De eerste aanval voor rust leverde meteen een doelpunt op, al zorgde de thuisdefensie er zelf voor dat de bal uiteindelijk over de lijn ging.

Na de koffie ging Berchem nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Op het uur bediende Joppe Janssens met een gemeten voorzet zijn maatje Faes. Die twijfelde niet om de 1-1 binnen te koppen.

Beide ploegen bleven nadien aandringen voor de winning goal. De doelmannen waren echter bij de les en hielden de stand in evenwicht. Jong Berchem verliest pas voor het eerst dit seizoen punten in eigen huis. Zaterdag volgt een verplaatsing naar hekkensluiter RWDM. Berchem bekleedt zelf de zesde plaats.

 

Jong Berchem:   Fosco,  Dirickx (62’De Kuyffer),  Van Dessel (35’ Foucart),  Stevenin (70’Van Geertruyden),  De Bruyn,  Faes,   Verstraeten (70’Maes),  Audenaert,  Nwokoro, Troonbeeckx   en Janssens.

Doelpunten: 60' 1-1 Faes

MEER VOETBALNIEUWS