Deze drie meisjes vormen de nieuwe K3

Print
Zes maanden hebben ze er naartoe geleefd. Het was dan ook nagelbijtend afwachten voor Lauren, Jindra, Marthe, Klaasje, Lisa en Hanne wie zich nu uiteindelijk de nieuwe K3 mocht noemen. Na een twee uur durende show waarin zowel de grootste hits als ‘Mama Se’ en ‘Heyah Mama’ als nieuwe songs de revue passeerden was het eindelijk tijd om de nieuwe leden van de hyperpopulaire meidengroep bekend te maken. Doorheen heel de wedstrijd lagen Hanne, Marthe en Klaasje voorop in de stemming, een positie die ze konden waarmaken want ze werden de nieuwe K3!

Wat we weten over de drie meisjes: 

Hanne Verbruggen

De 21-jarige Hanne uit Mechelen studeert op dit ogenblik Communicatiewetenschappen. Ze is daarnaast leidster bij de Akabé scouts, voor kinderen met een beperking. Hoewel haar 3 broers en haar ouders muzikaal aangelegd zijn, hadHanne nog nooit eerder op een podium gestaan voor ze aan K3 zoekt K3 begon. 

Marthe De Pillecyn

Marthe is 19 jaar oud en komt uit Kontich. Voor K3 en Gert was Marthe zeker geen nieuw gezicht: ze zingt al sinds 2007 in het Studio 100 koor. Zo heeft ze onder andere al samen met K3 in de Amsterdam Arena gestaan. Zingen, dansen en acteren zijn volgens Marthe écht haar ding.

Klaasje Meijer

Klaasje is 20 en woont op dit moment in Amsterdam. Samen met haar 3 zussen en haar mama vormt ze het 'Meijer Quintet'. Samen treden ze op in de kerk naast het ouderlijk huis. Klaasje is leerkracht in een Amsterdamse basisschool, waar ze de kinderen dwarsfluit leert spelen. Haar grote passies zijn dan ook dwarsfluit en muziek in het algemeen. 

 

.

Nu in het nieuws