Discotheek Marquee start met live optredens

Print
Essen - Zondag kon u in discotheek Marquee voor het eerst kennismaken met een nieuw concept: Marquee Xtra. Elke laatste zondag van de maand kan u er genieten van een gratis live optreden.

Ludwig Haes, de organisator van de voormalige Parkconcertenn  in Kalmthout, heeft hierover met  zaakvoerders van discotheek Marquee een samenwerkingsakkoord afgesloten.

“Op de vrijdag- en zaterdagavonden wordt de traditie van de discotheek normaal voortgezet, maar elke laatste zondag van de maand proberen we met dit project een alternatief publiek aan te spreken die meer interesse vertoont voor 'live muziek'”, zegt discotheekuitbater Jens Aerts.  “We bieden hierbij een podium aan groepen allerhande.  En dat kan gaan van pop, rock, blues, soul, country, ... tot 'easy listening' music. De optredens zijn gratis.”

Zondag 25 oktober mocht de bluesgroep Synn City de spits afbijten. Op zondag 29 november komt de Nederlandstalige popgroep Frimout langs. In Nederland wordt die band wel eens als de nieuwe Clouseau bestempeld. Op zondag 27 december staat de legendarische Antwerpse popband Stormy Monday op de affiche.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio