© Herman Ricour

Steven Van Herreweghe verlaat vriendin voor MNM-presentatrice

Steven Van Herreweghe (37) en zijn vriendin Katrien, met wie hij twee zoontjes heeft, zijn niet langer een koppel. De VIER-presentator is als een blok gevallen voor radiopresentatrice Julie Van den Steen, die sinds vorig jaar het MNM-ochtendblok presenteert samen met Peter Van de Veire. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

kidr

De 23-jarige Julie zocht vorig jaar nog naar een lief in het VRT-programma ‘Bart en Siska’ en testte daarbij verschillende datingmanieren uit. De ware jacob vond ze niet, maar haar criteria werden wel duidelijk: haar ideale man was groter dan 1m80, had donkerbruin haar met een baard, en werkte bij voorkeur niet in de media.

Steven Van Herreweghe werkt uiteraard wel in de media, maar voor de rest zijn Julies eisen ingevuld. De twee leerden elkaar kennen in ‘De Wilde Mannen Week’ op MNM, toen radiopresentatrice Julie elke dag een andere Wilde Man in de auto mocht ontvangen. Ze bekende toen dat ze als kind verliefd was op de toenmalige Ketnet-wrapper Steven. Die liefde blijkt dus na al die jaren wederzijds.

Van Herreweghe verlaat zijn vrouw Katrien, met wie hij twee zoontjes (Lenni en Flynn) heeft. Flynn werd vorig jaar in april geboren.

Julie Van den Steen aan het werk op de radio

NIET TE MISSEN