Confort & Déco: “Wij zijn geen dievenbende”

Foto: vtm

Confort & Déco boos over berichten politie

Confort & Déco: “Wij zijn geen dievenbende”

Print
Duffel -

De zaakvoerder van Confort &Déco is boos op de Antwerpse politie. Het bedrijf kan er niet mee lachen dat de politie zegt er oplichters en inbrekers zitten achter de telefoontjes die ze plegen.

Meubelzaak Confort & Déco opende onlangs een vestiging in Duffel. Gelijktijdig ontvingen honderden mensen een - Franstalig - telefoontje van iemand die hen uitnodigde in de nieuwe winkel en hen zelfs een cadeautje beloofde. Maar gelijktijdig stelde de telefoniste ook vragen over de gezinssamenstelling, of er overdag mensen thuis zijn en met welke auto ze rijden. Heel wat mensen lichtten ongerust de politie in. De Antwerpse politie vond de zaak zo verdacht dat het de mensen waarschuwde voor telefoontjes in naam van het bedrijf (Gazet van Antwerpen van 24 oktober).

Aziz Bizine van Confort & Déco kan daar allerminst mee lachen.

“Mijn bedrijf is officieel. Iedereen weet dat ik al drie jaar een zaak in Manage heb en nu in de streek rond Antwerpen iets uit de grond wil stampen. Ik verkoop meubelen. Dat is mijn job. Wij zijn helemaal geen inbrekersbende”, foetert hij.

”De berichtgeving van de Antwerpse politie en media-aandacht zijn vreselijk voor het imago van mijn bedrijf. Ik snap het totaal niet. Of ik stappen ga ondernemen? Ik zit eerstdaags met mijn advocaat rond de tafel.”

Lees het volledige verhaal maandag in Gazet van Antwerpen

.

Nu in het nieuws