Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Iedereen kan meestemmen voor 'Het Grootste Clubhart'

Gazet van Antwerpen gaat dit najaar op zoek naar 'Het Grootste Clubhart'. Iedereen kan meestemmen op de man of vrouw die zich met een groot hart inzet voor zijn of haar sportclub. De uiteindelijke stemmenkampioen, gemeentewinnaars én de jurywinnaars worden geëerd tijdens een slotuitreiking in de Lotto ArenA.

PH

Gazet van Antwerpen draagt alle sportclubs in de regio een warm hart toe. Maar de lokale sportclubs kunnen maar draaien op de enthousiaste inzet van de terreinverzorger, de kantinevrijwilliger, de jeugdtrainer of de trouwe supporter.

Die mensen, met een groot hart voor hun club, wil Gazet van Antwerpen in het zonnetje zetten. We vroegen aan alle erkende sportclubs (op basis van de Sportdatabank Vlaanderen) om hun clubhart te nomineren, zodat zoveel mogelijk clubs in uw buurt, zoveel mogelijk sporttakken en zoveel mogelijk verschillende vrijwilligers op stemmers kunnen rekenen.

Het stemmen begint maandag 26 oktober en kan tot zondag 22 november. Nomineer vandaag nog het Clubhart van uw sportclub (met behulp van de unieke code die uw club heeft ontvangen) of stem meteen op uw favoriet via www.gva.be/clubhart en spijs zo de clubkas. Er is een totale prijzenpot van 14.000 euro. Lees hier meer over onze prijzenpot.