© Patrick De Roo

Nieuwe concept store van A.S. Adventure op Meir

JUTTU is een gloednieuw concept van het team achter keten A.S. Adventure en komt ook op de plek waar tot voor kort die winkel gelegen was. De concept store concentreert zich op de verhalen achter merken en ontwerpers.

“JUTTU is Fins voor ‘verhaal’ of ‘wist-je-datje’ en dat is de rode draad doorheen het concept’”, vertelt woordvoerster van de winkel Vicki Pyliser. De winkel huisvest een zestigtal merken, elk met een uniek verhaal.

Zo gebruikt het Nederlands merk Studio Jux geen chemische stoffen bij het maken van de kledij. Het gevolg van een ontmoeting die de ontwerpster had in India met een volledig paarsgekleurde man. Paars, door de chemische kleuringen in de kledingfabriek waar hij werkte. Die verhalen lezen de klanten in JUTTUgram, een gratis krant uitgegeven door JUTTU.

“De zestig unieke merken worden ondergebracht in vijf lifestylecorners die een ander gevoel uitstralen. In elke hoek is er ook plaats voor een mix van decoratie-items.”

JUTTU brengt ook Belgische en Antwerpse merken, zoals decoratielabel Clodette en de lijn van Nathalie Vleeschouwer.

Bij de 700 vierkante meter grote concept store kunt u ook terecht voor biologische voeding, onder de noemer ‘Jummy’. Aan de paskamers worden de klanten bijgestaan door stylisten die meedragen aan de feeling van de winkel.

JUTTU opent zijn deuren op vrijdag de dertiende van november op de Meir 19. Daar lag vroeger winkelketen A.S. Adventure, die nu verhuisd is naar de Oudaan.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio