© mia uydens

Bedrijf bouwt sauna aan het Steenplein

Het bedrijf Wellness on Wheels uit Wuustwezel bouwt tegen begin december aan de Schelde een tijdelijk wellnessdorp met sauna’s, warme en koude baden en een jacuzzi.

cwil

Wellness on Wheels bouwt vanaf eind november een groot wellnessdorp op het Steenplein. “Wij gaan daar twee buitensauna’s installeren, samen met twee warme baden, een koud bad, een jacuzzi, een infraroodsauna, een buitendouche en een gezellige loungeruimte waar mensen kunnen afkoelen”, zegt Kevin Goyvaerts (28), medezaakvoerder van het bedrijf Wellness on Wheels.

“Daarnaast zetten we ook een tent op, waarin we verwarmde kleedkamers, douches en een bar voorzien. In die bar kunnen bezoekers een kleinigheid eten, zoals een dagsoep of een croque monsieur.”

Open op kerstdag

Het wellnessdorp gaat open op 5 december en blijft staan tot en met 3 januari. “We zijn elke dag open, zelfs op kerstdag en nieuwjaarsdag”, zegt Kevin Goyvaerts. “We zijn van maandag tot en met donderdag open van 12 tot 21u. Op vrijdag zijn we open tot 23u. En op zaterdag en zondag openen we al om 11u.” Op kerstavond en oudjaar is het wellnessdorp open tot 18u.

Een bezoeker betaalt 15 euro voor een verblijf van één uur. Een bezoek van twee uur kost 25 euro. Wie drie uur blijft, betaalt 30 euro.

Lees meer in Gazet van Antwerpen - editie Stad

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio