John Legend en zijn vrouw verwachten eindelijk kindje

Foto: Photonews

Celebs

John Legend en zijn vrouw verwachten eindelijk kindje

Print
Dat Chrissy Teigen en John Legend al langer op een kindje hoopten, is allesbehalve een publiek geheim in Amerika. Zo had Chrissy het in de talkshow van Tyra Banks nog over het feit dat ze moeilijk zwanger raakten en heel hard naar die gezinsuitbreiding verlangden. Maar nu is het dan eindelijk toch zover, er is een baby op komst. Het koppel maakte het goede nieuws zelf bekend via Instagram.

Chrissy Teigen en muzikant John Legend, met wie ze als sinds 2007 samen is, droomden al langer van een gezin dat veel weg zou hebben van dat van Brad Pitt en Angelina Jolie. 'We willen veel kinderen. Zo zou ik er graag drie of vier van mezelf willen en er dan een paar adopteren', zei het badpakkenmodel in 2014 tegen The Huffington Post.

Maar dat verliep niet zo vlot als het koppel aanvankelijk had gedacht en Chrissy getuigde dan ook openlijk in de media over hun problemen om kinderen te kunnen krijgen. En nu is er dan uiteindelijk het goede nieuws. Zowel John als Chrissy maakten het nieuws bekend door een foto op Instagram te posten waarin ze hun vreugde van de daken schreeuwen.

 

 

NIET TE MISSEN