SCOOORE LEAGUE. Giants zwaar onderuit, Charleroi pakt derde zege op rij

Foto: Belga

SCOOORE LEAGUE. Giants zwaar onderuit, Charleroi pakt derde zege op rij

Print
De derde speeldag in de Scooore! League is zaterdagavond op gang gefloten. Charleroi zette zijn reeks overwinningen verder, Oostende pakte zijn tweede zege op rij en Antwerp Giants ging onderuit bij Okapi Aalstar.

Bekijk hier de volledige stand in de Scooore League!

Op de derde speeldag in de hoogste klasse van het Belgische basketbal heeft Charleroi zijn derde zege op rij gepakt. Het ging op bezoek bij Leuven nipt winnen met 88-92. Daardoor blijven de Henegouwers op kop in het klassement.

Landskampioen Oostende heeft het verrassende verlies op de openingsspeeldag helemaal doorgespoeld met een tweede zege. In Willebroek waren de Kangoeroes geen partij voor de kustploeg, die simpel won met 72-93. 

Antwerp Giants leed dan weer een zware nederlaag in Aalst. Okapi Aalstar vernederde de havenploeg met 101-82. De Giants blijven zo achter met één zege uit hun eerste drie wedstrijden, geen al te sterk begin van het seizoen.

Ook Brussels ging zwaar onderuit. De ploeg uit de hoofdstad versloeg op de eerste speeldag nog Oostende, maar kreeg op bezoek bij Bergen een oplwaai te verwerken. 106-73 werd het voor de thuisploeg. 

Uitslagen:

BG Leuven - Spirou Charleroi 88-92
Kangoeroes - BC Oostende 72-93
Aalstar - Antwerp Giants 101-82
Bergen-Henegouwen - Brussels 106-73 

Meer sportnieuws