Acteur Jim Carrey draagt kist van ex

Print

Eind september stapte de 28-jarige Cathriona White uit het leven. De ex-vriendin van Jim Carrey werd zaterdag begraven in Iereland. De bekende acteur tekende present om haar kist te dragen.

De begrafenis vond plaats in Cappawhite, de Ierse geboorteplaats van White. Volgens People Magazine arriveerde de 53-jarige acteur slechts enkele minuten voor de aanvang van de eredienst, maar stond hij er wel op om zijn plaats in te nemen tussen de kistendragers. Net als de familie White was Carrey bijzonder aangedaan toen de kist door het dorp werd gedragen. Honderden mensen waren aanwezig om hun respect aan de rouwenden te betuigen.

Er zijn verschillende aanwijzingen dat White, een beloftevolle make-upartieste die van Ierland naar Los Angeles was verhuisd, na zelfdoding overleed. Haar laatste tweet klonk verontrustend: ‘Ik meld me af op Twitter, ik hoop dat ik een licht was voor mijn naasten en geliefden’. In haar huis werd ook een afscheidsbrief gevonden. Daarin sprak ze Carrey, met wie ze jarenlang een knipperlichtrelatie had, rechtstreeks toe. ‘Jim, ik hou van je. Vergeef me alstublieft. Ik ben niet gemaakt voor dit leven’, zou er geschreven staan.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be

 

 

Nu in het nieuws