Kangoeroes Willebroek en Leuven Bears op zoek naar stunt

Print
Het is op de derde speeldag van de Scooore!League uitkijken op enerzijds weer veel attractief basketbal en anderzijds of er weer verrassingen worden genoteerd.

Oostende reist na de demonstratie in de topper tegen Bergen vanavond naar Willebroek. 'In eigen huis zijn de Kangoeroes gevaarlijk. We moeten na het verlies in Brussels en de winst tegen Bergen nu trachten te bevestigen,' zegt coach Dario Gjergja van Oostende.

Leuven Bears gaat na de nederlaag van woensdag in de tweede opeenvolgende thuiswedstrijd tegen leider Charleroi op zoek naar de stunt. De Spirous recupereren Jordan Heath (knie) en presenteren de Tsjechische internationaal Pavel Pumprla, maar missen waarschijnlijk wel de Baron broertjes (Jimmy met een voet- en Billie met een beenblessure). Voor de Bears misschien de kans om te verrassen.

Okapi Aalstar-Antwerp Giants is de Vlaamse clash van de speeldag. De Ajuinen en de Sinjoren tellen 1 op 2 en de winnaar van dit duel blijft meedraaien aan de top. Bij de Giants is Dorian Marchant (enkel) onzeker. Bergen wil na de oplawaai aan de kust in de eigen Mons Arena tegen Brussels met een revanche uitpakken.

Programma zaterdag: 20.30 Kangoeroes Willebroek-Oostende; Okapi Aalstar-Antwerp Giants; Leuven Bears-Charleroi; Bergen-Brussels

Meer sportnieuws