Model moet in bont catwalk op, maar doet dan dit

Foto: *

Mode

Model moet in bont catwalk op, maar doet dan dit

Print
Bianca, een twintigjarige deelneemster aan 'Austria's Next Topmodel' en fervent dierenliefhebster, was niet echt opgezet met de opdracht die haar te wachten stond waarbij ze op de catwalk een bontcollectie moest presenteren. In plaats van te weigeren de opdracht uit te voeren, stapte ze de catwalk op en ontdeed zich meteen voor het oog van alle aanwezigen van de bontstukken. Ze kon daarbij ook rekenen op de steun van dierenrechtenactiviste Pamela Anderson, die bij de show aanwezig was.

Opschudding tijdens de vorige aflevering van de Oostenrijkse versie van Next Topmodel. Toen Bianca eenmaal op de catwalk verscheen verraste ze iedereen in het publiek door haar jurk van bont van zich af te werpen en in haar nude ondergoed over de catwalk te lopen. De programmamakers konden niet lachen met de actie, al levert het hun natuurlijk wel heel wat extra aandacht op. Presentatrice Melanie Scheriau liet ook nog optekenen dat Bianca de uitzending had verpest en dat nog besproken moet worden of ze al dan niet uit de wedstrijd wordt gezet.

Bianca heeft zelf geen spijt van haar actie en reageerde al op Facebook dat bont voor haar gelijk staat aan dood en dat ze daar dan ook niet achter kan staan. Ondanks dat de programmamakers niet blij zijn met de stunt, kon het model wel op heel wat steunbetuigingen rekenen en niet in het minst van Pamela Anderson, die tijdens de aflevering aanwezig was. 'Ik vind dat het een moedige actie was van Bianca. Het was het beste stukje van de show', liet Anderson optekenen.

 

For everyone to view outside of Austria, Germany & Switzerland! ?? #antmp4 #spreadthelove

Een video die is geplaatst door @biancaolivia op

 

 

NIET TE MISSEN