© Photonews

© Austin police department

1 / 2

Hollywoodacteur opnieuw opgepakt wegens dronkenschap

Het zit acteur Shia LaBeouf (29) niet echt mee de laatste tijd in zijn confrontaties met de arm der wet. Vorig jaar nog werd hij gearresteerd nadat hij een vertoning van de musical 'Cabaret' in New York verstoorde en ook in 2011 had hij al eens prijs toen hij werd opgepakt omdat hij in dronken toestand de supermarkt niet wou verlaten. De 'Transformers'-ster ging in ontwenning, maar nadat hij opnieuw dronken werd gearresteerd blijkt dat die kuur niet veel heeft geholpen.

flb

Shia LaBeouf zijn acteercarrière zit wat in het slop en daar heeft zijn alcoholprobleem vast wel iets mee te maken. Voor de tweede keer in nog geen jaar tijd werd hij opgepakt voor openbare dronkenschap, dit keer buiten aan een café in de Texaanse hoofdstad Austin. Eind 2014 liet hij zich nochtans behandelen voor zijn alcoholproblematiek nadat hij tijdens een Broadwaymusical in New York onder invloed door het lint ging en uit de zaal werd gezet. Hij werd in Texas uiteindelijk vier uur vastgehouden in een cel om te ontnuchteren en daarna mocht hij weer beschikken. Of het verhaal nog een gerechtelijk staartje krijgt, is voorlopig onbekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

Welcome back to Austin Shia Lebuff

Een foto die is geplaatst door Chris Stockdale (@cazzis) op

NIET TE MISSEN