Dit koppel onthult veel te veel met verlovingsfoto

Foto: Facebook

Dit koppel onthult veel te veel met verlovingsfoto

Print

Het moest een mooie aankondiging van hun verloving worden voor de Facebookvrienden. Maar op de foto van Miranda Levy was veel meer te zien dan een verlovingsring.

‘Ik ben echt een gelukzak. Vandaag heeft de liefde van mijn leven gevraagd om met hem te trouwen. Ik kan amper in woorden uitdrukken hoe gelukkig ik ben. Hij heeft me nog geen echte ring kunnen geven, maar wat telt is het symbool. We zullen erg gelukkig samen zijn, ongeacht of we veel geld hebben of niet. Hou jullie klaar voor een groot feest, de toekomstige Mevrouw Kelly’, laat de bruid to be weten. Klinkt mooi, ware het niet dat de bijhorende foto op Facebook iets meer onthult dan het koppel eigenlijk van plan was.

Linksonder ligt namelijk een gebruikte zwangerschapstest. Al snel stromen de reacties dan ook vooral daarop binnen: ‘Is dat wat ik denk dat het is?’, vraagt eentje. Terwijl de papa van Miranda bezorgd reageert: ‘Schatje bel ons eens even, we zijn ongerust aan het worden.’ Eenmaal Miranda haar foutje door heeft kan ze niet anders dan haar vroege zwangerschap openbaar maken: ‘Oh, wel, ja we zijn dus ook in verwachting.’

MEEST RECENT