© fvv

Zware verkeersagressie: chauffeur aangevallen met Engelse sleutel

De politie van Gent onderzoekt een zwaar geval van verkeersagressie in de Rabotwijk. Daar sneed een bestuurder een andere wagen brutaal de weg af en viel die wagen daarna aan met een Engelse sleutel. De aanvaller werd door de politie opgespoord en ondervraagd.

mco, lej

Het verhaal dat het slachtoffer vrijdagochtend op facebook zette, klonk hallucinant. Het slachtoffer vertelt in de Facebookpost die ondertussen offline gehaald werd, hoe zijn wagen in de Wondelgemstraat plots brutaal geblokkeerd werd door een aanstormende mercedes. De bestuurder van de mercedes stapte uit, en begon op de wagen van het slachtoffer te slaan. De agressie ging nog verder want de aanvaller haalde zelfs een Engelse sleutel uit de kofferbak van zijn wagen.

De politie van Gent bevestigt het zware geval van verkeersagressie. De aanvaller werd dankzij de verklaringen van getuigen ondertussen geïdentificeerd. De man werd ondervraagd en heeft de feiten toegegeven.

Homohaat

De aanvaller ontkent echter in alle toonaarden dat hij het slachtoffer en zijn vriend heeft aangevallen omdat ze homo’s zijn. In de facebookpost vertelt het slachtoffer dat ze uitgemaakt werden voor ‘vuile homo’s’ en dat geroepen werd dat ze niet welkom waren in de wijk.

Die dingen werden door een omstaander geroepen, verklaart de politie. Die man kon niet geïdentificeerd worden.

Het slachtoffer dat het verhaal deze voormiddag op facebook zette, wilde later op de dag niet meer reageren.

Vastgoed

Jobs in de regio