Drie nachtclubs onder één dak

De nieuwe Club Vaag in aanbouw, met vooraan organisator Tom Reynders. Foto: WAS

Drie nachtclubs onder één dak

Print
Antwerpen -

In wereldsteden als Berlijn en Londen gebeurt het al vaker: verschillende clubs onder één dak, zodat clubbers van de ene naar de andere kunnen hoppen. In Antwerpen is het nu ook zover. De Shop wordt een venue met drie clubs, die soms los van elkaar en soms allemaal tegelijk de nacht ingaan.

Met drie extravagante nachtclubs en een nachtrestaurant in één gebouw wordt De Shop op de Rijnkaai straks de nieuwe hotspot voor nachtraven.

Stomende kelder

Gloednieuw is Club Vaag, die niet voor niets in de kelder van De Shop wordt gehuisvest. “Club Vaag is pure underground”, vertelt Tom Reynders van Feestgedruis, een van de drijvende krachten achter De Shop.

Een frisse wind in het uitgaanscircuit worden de Vage Nachten, wekelijkse clubnachten die Feestgedruis zelf in Club Vaag organiseert. Daar zal een shop staan met tweedehands theaterkostuums.

De tweede nieuwe club in De Shop wordt Hybrid, die één of twee keer per maand de grotere dj’s binnenhaalt.

Openingsnacht

De Shop is bijna zover om open te knallen. Met een Hybrid-nacht, inclusief de drie clubs en het restaurant, op 10 oktober.

Club Vaag opent al eerder, nu vrijdag 25 september, met tech house-artiesten Hector Couto, Cuartero, dj Whizz en Deejames.

Lees donderdag het volledige artikel in Gazet van Antwerpen, editie Stad

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio