Het Broekenpaleis in voormalig pand van Pelsland

In het pand aan de Boomsesteenweg waar jarenlang Pelsland gevestigd was heeft nu Het Broekenpaleis zijn intrek genomen. Het is intussen de derde vestiging van deze keten in het Antwerpse. In de nieuwe zaak worden ook T-shirts, ondergoed, sokken en bretellen aangeboden.

Het Broekenpaleis bestaat sinds 2005 en heeft al vestigingen in Schoten en Beveren. “We zijn tien jaar geleden met dit concept begonnen omdat we merkten dat consumenten het dikwijls moeilijk hebben om de juiste broek te kopen. Ze vinden een mooie broek, maar niet de juiste maat”, zegt zaakvoerster Babs Arts. 

“Bij Het Broekenpaleis hebben we een groot aanbod aan merkbroeken, zowel klassiek gekleed als modieus casual en denim. Uit een in totaal 25-tal merken kiezen we de beste broeken om een zo breed mogelijk aanbod naar ieders smaak, budget en maat aan te bieden.”

In Wilrijk is Het Broekenpaleis nog een stapje verder gegaan en biedt de winkel ook een aantal nevenproducten en accessoires aan. Het aanbod bestaat onder meer uit t-shirts, ondergoed, sokken en bretellen.

 

Openingstijden: ma-za 10-18u (1ste zondag van de maand 12-17u)

Boomsesteenweg 960, Wilrijk

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio