Favoriete designer Kate Middleton lijdt tragisch verlies

Kate en William bij de aankondiging van hun verloving in 2010. Zij draagt daarbij een jurk van Reiss. Foto: Photonews

Celebs

Favoriete designer Kate Middleton lijdt tragisch verlies

Print
Debra Reiss van het gelijknamige modehuis dat haar vader oprichtte, is op 34-jarige leeftijd gestorven aan de gevolgen van een aanslepende ziekte. De vrouw was hoogzwanger toen ze stierf. Kate Middelton droeg onder andere op de aankondiging van haar verloving met William een jurk van Reiss.

Kate Middleton werd onder andere op haar verloving gespot in een jurk van de hand van Reiss en ook bij de ontmoeting met de Obama's droeg ze een kleed in nudekleur van het Britse merk. Reiss wordt dan in de Britse pers ook de onofficiële ambassadeur van het label genoemd en dat legde het modemerk geen windeieren. Debra Reiss, die brand manager was in het bedrijf, had het over het Kate-effect voor hun merk. 'Toen ze in een jurk van ons werd gespot, was het gevolg fenomenaal. Onze website crashte door de miljoenen bezoekers, het was echt ongelofelijk. Ik had zelf als brand manager geen werk meer te doen. Ze zag er dan ook fantastisch uit in die jurk.'

Debra Reiss was hoogzwanger toen ze in Los Angeles stierf aan de gevolgen van een ziekte. Ze laat haar partner Zane en haar dochter Scarlett, pas vorig jaar geboren, achter. Vader David Reiss die het bedrijf uitbouwde en vandaag een multimiljonair en modemagnaat is, liet in een mededeling weten dat het verdriet in intieme kring verwerkt wordt. 

NIET TE MISSEN