Nieuwe directeur Wim Schillemans (40) stelt logo BuSO Berkenbeek voor

Print

Foto: Margo Tilborghs

Wuustwezel - In BuSO Berkenbeek werd vrijdag de aftrap gegeven van het nieuwe jaarthema trappen. Samen met de nieuwe directeur en de technisch adviseur werd het logo officieel onthuld.

Berkenbeek is een school voor buitengewoon secundair onderwijs. De school biedt onderwijs en zorg aan zo’n 240 leerlingen. Vrijdag werd het nieuwe jaarthema, trappen, voorgesteld .

“We trappen inderdaad het schooljaar af”, zegt kersvers directeur Wim Schillemans (40). “Daarvoor gebruiken we symbolisch een tandem en trappen in alle maten en vormen, gewoon omdat onze leerlingen hier zorg op maat krijgen. De ene leerling heeft een rechte steektrap nodig, een andere leerling een draaitrap om hetzelfde doel te bereiken. In ons logo zie je naast een trap ook een tandem. Samenwerken is belangrijk. Daarom zie je op onze speelplaats trapjes in alle soorten en maten staan. Onze leerlingen hebben soms een duwtje in de rug nodig en daar zorgen de leerkrachten voor. Al die betekenissen hebben we gebundeld in ons nieuwe logo.”

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet Van Antwerpen, editie Noord.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio