Pop-upwinkel Laundry Day kent geslaagd openingsweekend

Print

Deze dames hebben het duidelijk naar hun zin met de bellenblazers die werden uitgedeeld in de winkel van Laundry Day. Foto: joris herregods

De place to be in Antwerpen was zaterdag de Kammenstraat. Laundry Day opende daar zijn pop-upwinkel met stijl. Terwijl de klanten zich uitleefden met de gratis bellenblazers, hielden de dj’s de sfeer er goed in.

Een winkel kan zich geen betere openingsdag indenken dan een zaterdag in het centrum van Antwerpen. Hoewel het ’s morgens nog heel rustig was in de Kammenstraat, was het er in de namiddag over de koppen lopen.

Er was bij de passanten vooral veel interesse in het pand met nummer 42. Daar opende het Antwerpse dancefestival Laundry Day zijn pop-upshop. “Het was voor ons een waanzinnig fijne opening. We zijn blij dat we op deze manier hebben kunnen ontdekken dat Laundry Day echt in de harten van de Antwerpenaars zit. We hebben ook mooie reacties gekregen van de mensen”, vertelt woordvoerder Matthias De Caluwé. “Zaterdag waren onze 100 gratis zonnebrillen in een mum van tijd de deur uit. We hebben ook om en bij de duizend bellenblazers uitgedeeld. Het is vooral tof om te zien dat zowel kinderen als oudere mensen bellen blazen in de Kammenstraat.”

Opvallend was dat vooral de tickets voor het festival vlot over de toonbank gingen.

Avondshopping

Woensdag hebben de organisatoren van Laundry Day weer iets speciaals in petto. “Voor Laundry Vibes is onze winkel die dag open van 12 tot 20u. We willen iedereen de kans geven om langs te komen, na school of na het werk. Die dag is ook de nieuwe merchandise van Laundry Day verkrijgbaar in de winkel. We zullen ook weer een fantastische line-up hebben. Onder andere DJ Ghost, DJ Licious en Nijlens dj-duo Double Pleasure komen draaien.”

INFO

De pop-upwinkel van Laundry Day is nog alle dagen open tot en met vrijdag 4 september