Wat je vanavond van ‘Familie’ mag verwachten…

Foto: Familie

Wat je vanavond van ‘Familie’ mag verwachten…

Print

Het is zover, vanavond pakt VTM uit met een dubbelaflevering van ‘Familie’. Maar wat zullen de kijkers daarin te weten komen?

Wat is er aan de hand met Bart Van den Bossche? Die vraag stelde iedereen zich aan het einde van de laatste aflevering van vorig seizoen. Tijd dus om tijdens de dubbelaflevering wat meer info over Bart vrij te geven.

Meteen wordt er ook ingezoomd op Marie-Rose. Die kwam te weten dat haar echtgenoot Mathias een affaire had met Trudy. Mathias doet er alles aan om Marie-Rose weer voor zich te winnen, maar de vrouw wijst hem resoluut af. Valt hun huwelijk nog te redden?

Marie-Rose is overigens ook met andere dingen bezig: haar kleinzoon Cédric ligt in een coma nadat hij veel te veel alcohol heeft gedronken. Mama Véronique is ten einde raad, iets wat niet al te best is in haar toestand. Ze krijgt namelijk van Leen te horen dat ze zwanger is, een gevolg van een eenmalig slippertje met Benny.

En wat met Peter? In de laatste aflevering is te zien hoe Peter het bewustzijn verliest door een CO-vergiftiging, gepland door zijn ex-vrouw June en diens compagnon Stan. Maar valt Peter nog te redden?

MEEST RECENT