© google street

Twee doden bij vermoedelijk familiedrama in Lemberge

In Lemberge, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Merelbeke, zijn dinsdag de lichamen van een bejaarde man en vrouw gevonden. Dat meldt Het Laatste Nieuws en het bericht wordt bevestigd door de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. Vermoedelijk gaat het om een familiedrama waarbij de man zijn vrouw doodde en daarna een wanhoopsdaad pleegde.

sdv

De lichamen werden gevonden in de Steenstraat in Lemberge. Volgens Het Laatste Nieuws zou de 70-jarige man eerst zijn 68-jarige vrouw gedood hebben en dan uit het leven gestapt zijn. Het lichaam van de man werd aangetroffen in de regenput van de woning.

Het parket onderzoekt de zaak maar kan nog niet veel informatie geven. 'De doodsoorzaak wordt nog onderzocht. Er is een onderzoeksrechter gevorderd. De wetsgeneesheer, het labo, het afstappingsteam en de onderzoeksrechter en het parket zijn ter plaatse geweest', zegt parketwoordvoerster Caroline Jonckers.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website http://www.zelfmoord1813.be.

Nu in het nieuws