Onze reporter testte als eerste The Big Slide: "Allen daarheen!"

Een kinderhand is gauw gevuld, zegt men al eens. Wat blijkt? Toen uw krant de grootste waterglijbaan des vaderlands, The Big Slide, ging testen aan het Antwerpse Park Spoor Noord, bleek de mond van een 26-jarige jonkheer ook even snel gevuld. Met slokken water of met veel plezier? Oordeel vooral zelf.

BaP

Wanneer u zich dit weekend opmaakt voor een dag vol dolle waterpret, maak uzelf dan geen blaasjes wijs. Stijlvol een waterglijbaan afgaan is niet de eenvoud zelve. Met een staartbeen dat zich de komende dagen zal laten voelen, blijkt het dusdanig een hele operatie voor een lange slungel zoals ondergetekende.

Maar niet getreurd: uw innerlijke water- en avontuurrat zal zijn hart kunnen ophalen bij een dergelijk waterfestijn als The Big Slide. Al zal het voor enkelen eerder een 'Big Fail' worden door de vele valpartijen, behoed uzelf niet voor de vreugde en de levenslust die u overstijgt wanneer u een glijpoging succesvol kan afronden. Allen daarheen! Inclusief kijklustigen die eens een hartig potje willen lachen.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER The Big Slide