Koetshuis wordt grillrestaurant

Johan Peeraer en Sven Wille voor het vroegere koetshuis in Park Spoor Noord. “Voor saladbartoestanden is er hier geen ruimte. We tillen het niveau aanzienlijk op, maar tegelijk blijft alles wel toegankelijk.’’ Foto: WAlter Saenen

Koetshuis wordt grillrestaurant

Print
Antwerpen 2060 -

Het koetshuis in Park Spoor Noord stond jarenlang leeg, maar heropent woensdag als een pop-upbarbecuerestaurant. Volgend voorjaar krijgt het pand een definitieve herbestemming.

De voorbije jaren was het historische koetshuis, vlak bij de Cargo Zomerbar in Park Spoor Noord, één grote werf. Maar het einde is stilaan in zicht. Het koetshuis onderging een grondige renovatie, en wordt vanaf volgende woensdag heropend als pop-uphorecazaak.

De zaakvoerders van de Cargo Zomerbar twijfelden geen moment toen leegstandbeheerder FMT de vraag lanceerde om een pop-up in het gebouw te lanceren. “We zitten met een luxeprobleem in onze zomerbar”, zegt manager Johan Peeraer. “Mensen blijven soms weg omdat ze het hier tijdens mooie zomerdagen te druk vinden. Met Little Butcher’s Summer Grill trachten we hen een mooi alternatief te bieden.”

Op woensdag 5 augustus vanaf 17u zwaaien de deuren van Little Butcher’s Summer Grill helemaal open. De opening belooft alvast een geweldig feest te worden met deejays, lekkere proevertjes en veel zon. Vanaf dan is het grillrestaurant alle dagen geopend. In de week vanaf 16u en in de weekends vanaf de middag. De zaak blijft voorlopig open tot oktober. Tegen mei volgend jaar vormt de groep rond de Cargobar de zaak om tot een definitieve horecazaak.

Lees meer in Gazet van Antwerpen - editie Stad

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio