Besnik Hasi: ‘Basis is er nog, ook na vertrek Mitrovic en Mbemba’

Foto: BELGA

Besnik Hasi: ‘Basis is er nog, ook na vertrek Mitrovic en Mbemba’

Print

Na de derde plaats van vorig seizoen en de verloren bekerfinale legt het Anderlecht-bestuur coach Besnik Hasi hoge verwachtingen op: de landstitel en ver doorstoten in de Europa League. Met Aleksandar Mitrovic en Chancel Mbemba zag Hasi echter zijn topschutter en beste verdediger naar de Premier League trekken. ‘We zijn inderdaad enkele spelers kwijt, maar de basis is er nog’, vertelde Hasi vrijdag in het Constant Vanden Stockstadion.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

‘Met Ivan Obradovic en Imoh Ezekiel trokken we al vervangers aan en ik ben tevreden met hun komst. Bovendien zijn er nog versterkingen op komst. Ik heb alle vertrouwen in de directie dat zij de juiste mensen zullen binnenhalen. Om onze doelstellingen te bereiken, heb je een goeie ploeg nodig en daarmee zijn we bezig. Zoals elk jaar zullen we er alles aan doen om onze ambities waar te maken’, aldus Hasi.

Anderlecht opent zondagavond (18u) zijn seizoen met de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren. In Europa moeten ze pas medio september aan de bak, omdat ze rechtstreeks geplaatst zijn voor de groepsfase van de Europa League.

Meer voetbalnieuws