© Photonews

Nog meer knap manvolk in nieuwe 'Fifty Shades'-film?

'Fifty Shades Darker', het tweede deel van de 'Fifty Shades'-trilogie, komt in februari 2017 in de filmzalen. Rond de film hangt nu al een zweem van speculaties. Zo wordt onder andere gesuggereerd dat 'Superman' Henry Cavill de rol van Anastasia's baas Jack Hyde op zich zal nemen. Krijgt Christian Grey knappe concurrentie?

flb

De Britse acteur Henry Cavill is vooral bekend van zijn rol als Superman in de films 'Man of Steel' uit 2013 en ook 'Batman v Superman: Dawn of Justice' die in 2016 uitkomt. Maar hij deed onder andere ook mee in de serie 'The Tudors'. Het gerucht doet de ronde dat hij nu in 'Fifty Shades Darker' een personage zal vertolken, namelijk dat van Anastasia's baas Jack Hyde.

Of het echt zover komt blijft voorlopig nog gissen, maar de acteur ontkent in een gesprek met E! Online ook de geruchten niet. 'Het enige dat ik kan zeggen is dat ik er momenteel niets over kan zeggen', klinkt het daar mysterieus.

Het valt dus nog even af te wachten of 'sexiest man alive' Jamie Dornan, die de rol van Christian Grey op zich neemt, zich aan concurrentie mag verwachten. Hij neemt het dan natuurlijk wel op tegen Superman, geen makkie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN