Antwerpse start-up krijgt financiële injectie van 2 miljoen euro

Foto: Koen Fasseur

Antwerpse start-up krijgt financiële injectie van 2 miljoen euro

Print
Kontich -

De Antwerpse start-up neoScores, die digitale muziekpartituren aanbiedt, heeft in totaal 2 miljoen euro durfkapitaal opgehaald. Het geld moet de internationale uitbouw tot de ‘iTunes van de muziekpartituren’ een duwtje in de rug geven. Dat meldt neoScores vrijdag.

NeoScores werd eind vorig jaar in het Zuid-Koreaanse Seoel verkozen tot ‘op één na meest beloftevolle starter ter wereld’. In een eerste grote financieringsronde werd nu 1,9 miljoen euro opgehaald bij een reeks investeerders. Daarnaast werd er in minder dan een week nog eens 100.000 euro opgehaald via crowdfunding, waaraan 184 Belgen deelnamen.

De financiële injectie geeft neoScores “de nodige zuurstof om zich verder te ontwikkelen als online marktplaats voor muzikanten en uitgevers van muziekpartituren”, zo staat in een persbericht. De focus zal in eerste instantie liggen op het uitbreiden van de digitale catalogus en het opzetten van een webshop. Daarom werft neoScores op korte termijn webdevelopers, projectmanagers en marketing- en salesprofielen aan.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio