© patrick de roo

Harmoniepark krijgt buurtbar met eigen ‘Living’

Een ex-advocate en drie vrienden openen op 30 juli ‘de Living’, een buurtbar die, tot de restauratie, de oranjerie in het Harmoniepark mag vullen. Het idee: met tal van events de vele doelgroepen uit de wijk aanspreken.

sylvia mariën

Recent is het Harmoniepark vernieuwd en nog meer een speelpark voor gezinnen uit de buurt geworden. In de oranjerie van het park was tot 2011 een seniorenlokaal gevestigd. Het stond een tijd leeg en recent zat er een pop-upcocktailbar.

De stad ging op zoek naar een invulling tot het pand volledig gerenoveerd wordt, in 2016, met de bedoeling er de districtsadministratie in onder te brengen. Het college koos een Nederlandse horeca-ondernemer die de oranjerie tijdelijk zou vullen, maar die trok zich terug. Daarom werd het ‘de Living’, de buurtbar die op donderdag 30 juli officieel opent.

“‘De Living’ tegelijk een wijnbar, een kinderparadijs, een koffieshop met barista, een ‘after work place to be’, een ideale plek om ’s morgens je krant te lezen, de perfecte locatie voor een zakenlunch, een gezellige loungestek om te bridgen, enzovoort”, zeggen de uitbaters.

Buurtbar ‘de Living’ gaat voor een “eerlijke en eenvoudige keuken met bijzondere aandacht voor lokale, ambachtelijke producten”. Op het lunchmenu staan broodjes, pasta’s, salades en soepjes, ‘s avonds is er een mezzekaart. Er zijn onder meer verse sappen, koffie van Caffènation, thee, Stella en lokale bieren.

Lees vrijdag het hele artikel in Gazet van Antwerpen - editie Stad

www.facebook.com/deLivingantwerpen

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio