Cosma Foodhouse opent met Londens concept in hartje Dijlestad

Foto: Leo De Nijn

Cosma Foodhouse opent met Londens concept in hartje Dijlestad

Print
Mechelen -

Christian Michiels (50) en vrouw Mikaela Verbeke (48) openen volgende week woensdag in de Befferstraat hun nieuwe zaak Cosma Foodhouse. Een Londens concept met brasserie, winkel en catering onder één dak.

“Het was geenszins onze bedoeling de zoveelste brasserie te openen in Mechelen. We wilden iets dat er nog niet was. Mikaela had in een tijdschrift iets gelezen over een concept in Londen. We bleven niet bij de pakken zitten en pakten onze koffers voor enkele dagen om ons in Londen te gaan informeren. We waren beiden op slag gewonnen van het concept”, vertelt Christian.

Wie volgende week Cosma Foodhouse binnenstapt, komt eerst in een traiteurszaak met vele (zelf gemaakte) Mediterrane gerechten, kruiden en wijnen. Achteraan is de brasserie met 36 plaatsen binnen en nog eens 17 op de zuiders gerichte binnenkoer, waar het ook in de winter gezellig toeven is. Ten slotte maakt een catering het Londense concept van de twee Mechelse ondernemers rond. Wie voor het avondeten wat wil meenemen, kan tijdens de lunch zijn bestelling overmaken, zodat er niet meer naar de supermarkt moet worden gegaan.

Bedrijven krijgen in het historisch, maar volledig gerenoveerd oud bakkerspand, ook ruimte om te vergaderen en of een stukje te eten.

Cosma Foodhouse, Befferstraat 24, open vanaf 22 juli, elke dag van 10.30u tot 18.30u (zondag gesloten).

www.cosma.be

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio