Gezocht: de afgehaakte Antwerpsupporter

Print
Met een opmerkelijke actie wil Act As One, de supportersvereniging van voetbalclub Antwerp, de positieve wind rond de tweedeklasser extra zuurstof geven. Ze daagt elke supporter uit om tegen zaterdag 29 augustus, de dag van de eerste thuiswedstrijd van Antwerp tegen Patro Eisden, drie afgehaakte collega-fans te zoeken en ze mee naar de Bosuil te nemen. Met een eenvoudig doel: het Antwerpstadion uitverkocht krijgen eind augustus.

Supportersvereniging Act As One gaat in de toekomst op verschillende vlakken nauw samenwerken met Antwerp en wil dat meteen in de verf zetten met een nieuw initiatief: Challenge As One. Het opzet: uitdagingen lanceren die alle supporters betrekt én de club beter maakt.

De eerste ‘challenge’ moet de fans terughalen die de laatste jaren door alle sportieve en extrasportieve miserie wegvluchtten. “Veel supporters haakten de laatste jaren af. Te veel. Het zijn nochtans precies de supporters die nodig zijn om de slapende reus wakker te maken”, vindt Act As One. En als elke trouwe fan drie afgehaakte fans kan overtuigen om terug de weg naar de Bosuil te maken, is volgens Act As One de rekensom snel gemaakt: een tot de nok gevulde Bosuil.

Bezoek de facebookpagina van Challenge as One

Meer voetbalnieuws